Disse pannekakene var skikkelig gode! De kommer jeg til å lage igjen, både hjemme og på tur.
Ingredienser - for 3 personer:
2 egg
2 ss sukker
2 ss matolje
1,5 dl yoghurt naturell
1 dl melk (eller vann)
0,5 ts natron
1 ts bakepulver
1 ts salt
3 dl hvetemel
75 g melkerull - 1 rull
Smør til steking
Fremgangsmåte:
(Hjemme)
Visp egg, sukker, olje, yoghurt og melk lett sammen.
Bland hvetemelet med natron, bakepulver og salt og ha dette i eggeblandingen.
Rør raskt sammen til en jevn deig, men ikke rør mer enn nødvendig, ellers kan deigen bli seig.
Hakk melkesjokoladen og vend sjokoladebitene inn i deigen til slutt.
(På tur)
Varm opp stekepanne med smør over medium varme. Stek små pannekaker, jeg fikk plass til 3 av gangen, til de er gjennomstekte. Snu ofte.
Hold de ferdigstekte pannekakene varme under f.eks. litt aluminiumsfolie.
Server og nyt!