Eggerøre med bacon og grønnsaker - frokost på primus
- Maggy Elva Solberg
- for 1 døgn siden
- 1 min lesing
Egg er digg frokostmat på tur, ikke minst etter en natt i teltet. Enda bedre smaker de med bacon og grønnsaker til. Dette ble en nydelig start på dagen!

Ingredienser:
3 egg
125 gram bacon i biter
Purre i små biter
Spisspaprika i små biter
Salt og pepper
Cherrytomater
Hvordan lage eggerøre med bacon og grønnsaker på primus:
Kutt grønnsakene i små biter, hjemme eller på tur. Jeg brukte rester fra en tidligere middag, og hadde de med ut i bokser.
Visp sammen eggene. Hvis du gjør dette hjemme er det kjekt å helle de over på en flaske med stor åpning.
Stek baconet og grønnsakene i en panne på medium varme til baconet er gjennomstekt.
Hell over eggeblandingen og stek alt sammen til eggene er ferdige. Rør ofte underveis så ingenting svir seg. Smak til med salt og pepper og server med cherrytomater.
Tips:
Server eggene gjerne med godt brød og smør til.
Bruk det du har og liker av grønnsaker - kjempefin rett å bruke opp det du har liggende i kjøleskapet.
Det er ikke behov for olje i pannen da det er mye fett i baconet.
