top of page

Fiskekaker i wraps

Fiskekaker er enkel middag å servere på tur, og ofte populær blant barn. Her kan du fylle wrapsene med det du liker, eller har liggende i kjøleskapet.

Tortilla wraps med stekte fiskekaker i biter, agurk, avokado, paprika, salat, rømme og tacosaus
Wraps med fiskepinner, grønnsaker og saus

Ingredienser:

  • Fiskekaker

  • Tortillawraps

  • Avokado

  • Salat

  • Agurk i staver

  • Paprika i staver

  • Cherrytomater

  • Tacosaus

  • Rømme

  • Salt og pepper

  • Olje til steking


Fremgangsmåte:

(Hjemme)

  1. Skjær fiskekakene i agurk og paprika i staver. Skjær tomater i båter. Del salaten i biter.

  2. Pakk maten i poser / bokser.

(På tur)

  1. Stek fiskekakene i panne med litt olje på medium til lav varme.

  2. Mens fisken steker åpner du avokadoen og fjerner stenen.

  3. Sett ønsket fyll i midten av wrapsen, legg over fiskekaker, brett sammen og nyt!


Tips:

  • Denne retten kan lages på bålet i en stekepanne. Eller grillet på rist, pakket i aluminiumsfolie eller ved å bruke pølsepinne for å varme dem (i så fall ville jeg stekt de hele, og delt i staver etterpå).

  • Du kan helle litt tacokrydder over fiskekakene i stekepannen sammen med litt vann, for å lage fisketaco.

bottom of page