Fiskekaker er enkel middag å servere på tur, og ofte populær blant barn. Her kan du fylle wrapsene med det du liker, eller har liggende i kjøleskapet.
Ingredienser:
Fiskekaker
Tortillawraps
Avokado
Salat
Agurk i staver
Paprika i staver
Cherrytomater
Tacosaus
Rømme
Salt og pepper
Olje til steking
Fremgangsmåte:
(Hjemme)
Skjær fiskekakene i agurk og paprika i staver. Skjær tomater i båter. Del salaten i biter.
Pakk maten i poser / bokser.
(På tur)
Stek fiskekakene i panne med litt olje på medium til lav varme.
Mens fisken steker åpner du avokadoen og fjerner stenen.
Sett ønsket fyll i midten av wrapsen, legg over fiskekaker, brett sammen og nyt!
Tips:
Denne retten kan lages på bålet i en stekepanne. Eller grillet på rist, pakket i aluminiumsfolie eller ved å bruke pølsepinne for å varme dem (i så fall ville jeg stekt de hele, og delt i staver etterpå).
Du kan helle litt tacokrydder over fiskekakene i stekepannen sammen med litt vann, for å lage fisketaco.