Denne One-Pot laksegryten er enkel å lage på primus. Og smaker veldig godt! Det meste kan gjøres klart hjemme før du går ut på tur, noe som gjør matlagingen ute en lett sak.
Ingredienser
250 gram skinnfri laksefilet
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/2 persillerot
1/2 purreløk
1/2 ss hvetemel
1/2 stk fiskebuljongterning
1,5 dl melk
0,5 dl matfløte
1⁄4 stk lime
Salt og pepper
Brød
Smør
Fremgangsmåte:
Hjemme:
Vask og skjær paprika, persillerot og purreløk i små biter.
Skjær laksen i litt store biter.
Hell melk og matfløte oppi tett flaske.
Putt hvetemel i en liten tett beholder.
På tur: Stek grønnsakene i olivenolje i en kjele i 2-3 minutter. Tilsett hvetemel og bland godt. Tilsett vesken og la småkoke i ca. 5 minutter.
Tilsett laksen, og la den trekke til den er ferdig, ca. 10 minutter.
Skjær lime i båter.
Smak til med salt, pepper og lime.
Server med godt brød og smør.