Jeg elsker mango! Men kun den søte myke varianten. Etter mange bomkjøp, har jeg landet på at den frossen utgaven funker best - så her kommer en dessert med mango fra frysedisken.
Ingredienser:
300 gram mango
75 gram Kornmo
Smør
Pisket krem
Sukker (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
(Hjemme)
Tin mangoen, og mos halvparten med en stavmikser eller lignende (valgfritt - du kan velge å bare ta med mango i biter).
Pakk ned purè og biter i tett boks.
(På tur)
Knus kjeksen i en pose ved å kna på den til du har både smuler og små biter.
Varm opp en nonstick stekepanne over middels varme, og ha oppi smør. Stek kjeksen til den har blitt gylden. Hell evt. over litt sukker.
Legg kjeksmiksen på en tallerken, eller i bunnen på en stor kopp. Topp med mango og krem til slutt.
Server og nyt!