Superrask lunsj med masse god smak. Jeg fant en ny variant av marinert fetaost i butikken, med mango og chili. Den passet godt til den ellers milde retten.
Ingredienser - for 2 personer:
2 dl couscous
2 dl vann
1/2 buljong/fond terning
1 spisspaprika
2 vårløk
200 gram ferdig stekt kylling
Fetaost med mango og chili
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
(Hjemme)
Kutt paprika og vårløk i små biter. Mål opp couscous og ta med alt ut på tur.
(På tur)
Varm opp litt olje fra fetaosten i en kjele over svak varme og stek vårløk og paprika til den har blitt myk.
Tilsett vann og buljong og småkok til buljongen har løst seg opp.
Tilsett couscous, rør rundt. Tilsett kyllingen, legg på lokk og vent i ca. 5 minutter.
Rør rundt med gaffel før du tilsetter ønsket mengde fetaost.
Server og nyt!