Jeg elsker «One Pot» oppskrifter på tur - det er så kjekt å lage hele retten i en kjele! Denne oppskriften er fra @lindastuhaug - og kombiner pasta, grønnsaker og laks med en kremet saus. Skikkelig god lunsj i høstværet ble det.
Ingredienser - lunsj for 3 personer:
300 g laksefilet uten skinn
100 g pasta
2 gulrøtter, i terninger
65 g fersk spinat
0,5 brokkoli, i buketter
4 dl vann
0,5 fiskebuljong
0,5 boks creme fraiche
Salt og pepper
Smør til steking
Fremgangsmåte:
(Hjemme)
Kutt opp gulrøtter, brokkoli og laksen. Vei opp ingrediensene i poser/bokser.
(På tur)
Ha vann, creme fraiche og buljong oppi den største kjelen du har, og kok opp.
Rør inn pasta, gulrøtter og spinat, og la koke under lokk i ca. 10 min.
Ha oppi laks og brokkoli og la småkoke med i ca. 5 min.
Smak til med salt og pepper.
Server og nyt!