Ostekake med appelsin og Kvikk Lunsj - på termos
- Maggy Elva Solberg
- 18. mars
- 1 min lesing
Ostekake på glass er en super dessert å servere, også på tur. Her helte jeg ostefyllet i en mattermos og tok med ingrediensene til ostekakebunnen i en pose. Smakte helt nydelig!

Ingredienser til 3 porsjoner:
6 Bixit kjeks
2 pk Kvikk Lunsj
100 gram kremost naturell
Pisket krem, ca. 0,5 boks
0,5 appelsin
5 ss melis
Hvordan lage ostekake med appelsin og Kvikk Lunsj:
Hjemme:
Rør sammen kremost og melis.
Riv det oransje skallet av en kvart appelsin og tilsett i kremostblandingen, sammen med saften av appelsinen.
Tilsett pisket krem og vend forsiktig inn. Smak deg frem til hvor mye du vil tilsette - jeg brukte ca. 0,5 boks ferdig pisket krem.
Hell over på mattermos.
Skjær resterende kvart appelsin i tynne skiver og legg i en boks.
Put kjeks og Kvikk Lunsj i en pose.
På tur:
Knus kjeksen og sjokoladen ved å bruke vannflaske el. Jeg valgte å ha noen biter store for litt tyggemotstand.
Putt kjeksblanding nederst i glasset og topp med ostekrem.
Pynt med Kvikk Lunsj og appelsinskive, og nyt!