Superenkel og nydelig pizza!
Da jeg så Anne Lindmo sin nye NRK tv-serie Frifot, ble jeg inspirert. I episoden med Simen Velle så serverte hun Burrata - noe jeg synes er så godt på pizza. Derfra var veien kort til å kjøpe stikke en tur innom Meny, og kjøpe med litt silkemyk ost.
Denne raske, enkle og digge pizzaen avsluttet høstferien for min del, en varm og solfylt søndag i marka. Jeg kommer garantert til å lage den igjen, når anledningen byr seg! Neste gang skal jeg spandere på meg litt parmaskinke.
Ingredienser:
Pizzabunn - ferdigstekte
Pizzasaus
Burrata ost
Fersk basilikum
Fremgangsmåte:
Smør pizzasaus på den ferdig stekte pizzabunnen, og varm opp over lav til medium varme.
Pass på at bunnen ikke blir svidd.
Når sausen har blitt varm, legger du på ønsket mengde med Burrata og topper med basilikumblader.
Spis og nyt!