Risengrynsgrøt på termos
- Maggy Elva Solberg
- 12. des. 2024
- 1 min lesing
Å servere og spise risengrynsgrøt fra termos ute i friluft er en fantastisk måte å nyte turmat på. På en kald vinterdag er det få ting som slår følelsen av å sitte ute og spise grøt fra termos.
Termosen gjør det mulig å ta med seg den klassiske julegrøten på tur, enten du er ute på en vintervandring eller en koselig skogstur. Eller om du tar den med ut i lunsjpausen på jobb, som jeg gjorde.
Julen er en tid for koselige øyeblikk, og det å pakke med seg risengrynsgrøt på tur kan gjøre friluftsopplevelsen enda mer magisk. Grøten holder seg varm lenge i en god termos, og du kan nyte den ute i naturen. En barnevennlig turmat, som faller i smak hos de fleste!
Den lune grøten er kjempegod med et dryss kanel og sukker, og ikke minst et smørøye. Den gir både et energipåfyll og en smakfull måte å gjøre friluftslivet enda mer behagelig på.

Ingredienser:
Risengrynsgrøt, ferdig laget
Kanelsukker
Smør
Fremgangsmåte:
Varm opp grøten i en kjele eller mikrobølgeovnen.
Hell den over i en termos.
Pakk med kanelsukker og smør.
På tur serverer du grøten enten fra skåler eller spiser den rett fra termosen.
