top of page

Tacosuppe med tortillachips

  • Maggy Elva Solberg
  • 4. nov. 2024
  • 1 min lesing

Oppdatert: 14. jan.

Varm tacosuppe smaker skikkelig godt, og er veldig barnevennlig turmat. Her kan alle tilsette den toppingen de liker best, og på den måten kan alle være fornøyde med dagen lunsj eller middag. Denne retten kan du lage både på primus og over et bål.

Ingredienser til 2 personer:

  • 200 gram kjøttdeig

  • 0,5 hakket løk

  • 1 buljong

  • 1 boks hakkede tomater

  • ½ pakke tacokrydder

 

Topping etter smak og behag:

  • Tortilla chips

  • Rømme

  • Revet ost

  • Bønner

  • Mais

  

Fremgangsmåte:

  1. Stek kjøttdeigen i en kjele over medium til høy varme. Etter hvert som kjøttet tar farge tilsetter du hakket løk og steker til kjøttet er gjennomstekt, og løken er blank.

  2. Bland inn tacokrydderet. Heller over hakkede tomater, vann og buljong og rør godt. La suppen koke i ca. 5 minutter.

  3. Senk varmen (eller ta kjelen vekk fra flammene), og ha oppi ferdigkokte bønner om du ønsker det, varm de opp i suppen i et par minutter.

  4. Server suppen med det du ønsker av tilbehør, og nyt!

Siste innlegg

Se alle
Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page