Tuna melt - toast med tunfisk og ost, stekt på primus
- Maggy Elva Solberg
- 6. des. 2024
- 1 min lesing
Denne toasten er både smaks- og proteinrik. Skikkelig mettende som kveldsmat eller lunsj.
Denne gangen stekte jeg den i en stekepanne på primus, men det kan du også gjøre over bålet, eller i et toastjern. Bare husk å følge med, så brødet ikke blir svidd!

Ingredienser til 2:
4 brødskiver
120 gram tunfisk på boks (170 gram brutto)
2 vårløk
1/4 rødløk
2 ss majones
75 gram revet ost
Salt og pepper
Smør til steking
Fremgangsmåte:
Hjemme
Hell av vannet på tunfisken, og sett den i en skål. Bruk gaffel og flak tunfisken i små biter.
Hakk vårløk og rødløk i små biter, og bland de sammen med tunfisken, majonesen og osten.
Smak til med salt og pepper.
På tur
Smelt smør over medium temperatur på primusen eller bålet.
Legg tunfiskblandingen i mellom et par brødskiver, og steker de i pannen til brødet er gyldent, og osten har smeltet. Bruk lokk eller legg over aluminiumsfolie, og snu de ofte for at ikke brødet svir seg.